Diamond Microdermabrasie

hr

Basis behandeling Tijd: 30 minuten Kosten: €37,50

Uitgebreide behandeling Tijd: 60 minuten Kosten: €67,50

Diamond Microdermabrasie

Diamond microdermabrasie voor een gladde en gezonde huid! Microdermabrasie betekent letterlijk het “afslijpen van de huid’’ en is een mechanische peeling waarmee uw huid op een veilige en effectieve manier gepeeld word. De behandeling zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie, dit is direct zichtbaar al na 1 behandeling!

Anders dan bij de kristal microdermabrasie worden geen losse kristallen of andere slijpmiddelen gebruikt. Bij deze vorm van microdermabrasie verwijderen we met een diamanten kop de bovenste laag van de huid. Door de huid te vacuümzuigen worden de dode huidcellen direct weer afgezogen. Hierdoor voorkom je verstoppingen en huidreacties. Pigmentvlekjes worden minder, poriën worden verfijnd en fijne rimpels vervagen. De huid wordt beter doorbloed en de regeneratie van de huid wordt gestimuleerd.

Basis behandeling (30 minuten ) € 37,50

**Voor een intensieve behandeling kan de microdermabrasie ingezet worden als kuurbehandeling afhankelijk van uw wensen. Kuurverband van drie opeenvolgende behandelingen € 105,00

Uitgebreide behandeling (60 minuten ) € 67,50

**Voor een intensieve behandeling kan de microdermabrasie ingezet worden als kuurbehandeling afhankelijk van uw wensen. Kuurverband van drie opeenvolgende behandelingen € 195,00

** Indien je de behandelingen in kuurverband neemt dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

  • Futloze, droge en ruwe huid
  • Vette en onzuivere huid (zonder ontstekingen)
  • Zonbeschadigde huid
  • Pigmentvlekken
  • Fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels
  • (acne) Littekens
  • Grove poriën en huidstructuur
  • Rokershuid
Microdermabrasie is niet pijnlijk, het wordt zelfs als ontspannend ervaren. Direct na de eerste behandeling merk je dat de huid zacht en strak aanvoelt en een stralender en gezondere tint heeft. De huid kan lichtelijk rood zijn en er kunnen punt bloedinkjes voorkomen dit hangt af van de huidconditie en de intensiteit van de behandeling maar trekt snel weer weg. Een paar dagen na de behandeling kan het zijn dat de huid schilfertjes loslaat, dit komt vooral door de stimulatie van de nieuwe cel aanmaak.
Na de behandeling is het belangrijk om de huid dagelijks te beschermen met een SPF, de huid is nu gevoeliger geworden voor UV-straling. Gebruik bij voorkeur 2 dagen geen make-up en het advies is om de eerste week niet te zwemmen en geen saunagebruik. Vermijd de eerste 2-3 weken felle zon.

Je schoonheid in balans